Najlepse poruke majci

Nase izdvojene najlepse poruke majci kojima mozete pokazati vasoj majci koliko vam ona znači i kolika je vasa ljubav prema njoj. Uvijek je lijepo osjetiti nježnost i po tome se nijedna majka ne razlikuje od svih ostalih. Sms poruku ili lepe reči ako ste u njenoj blizini upućujte joj što češće.

– Pored tebe mi nikada nije nedostajalo ljubavi i zelim da znas da te iako smo kilometrima udaljeni tvoja ćerka mnogo voli.
– Sve sto je dobro nastalo od mene je tvoja zasluga. Svaki moj kvalitet je zbog toga sto sam u tebi imala ne samo najbolju majku nego i najbolju učieljicu, najbolju drugaricu i savjetnika koji me je izveo na pravi put. Ćerka za ponos ne može postojati bez majke za ponos.Najlepse poruke majci Lepe sms poruke mami
– Kad god mi je tesko tvoj glas me umiri, kada padnem tvoje ruke me dizu, bez tebe nikada i ni u čemu ne bi uspjela. Volim te majko
– Nekada želim da vratim vrijeme i da se sklupčam u tvoje krilo i slušam bajke i druge priče koje si mi noćima pričala, jer tako je lakse i tako je ljepše jer ponekad je ovaj svijet odraslih previse okrutan.
– Iako nikad neće biti zvaničnog glasanja i proglašenja ja znam i potpuno sam ubjedjena u to da na svijetu ne postoji bolja majka od tebe.
Izdvojene sms poruke smo izdvojili po nasim ocjenama i nadamo se da ce se i vama svidjeti najljepse poruke majci koje smo odabrali za vas.

Originally posted 2014-05-28 13:38:52. Republished by Blog Post Promoter

You may also like...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

YouTube

Zapratite naš YouTube kanal. Vas ništa ne košta, a nama mnogo zanoći :-) Hvala !


This will close in 20 seconds