Cestitka za 18. rođendan decku

Ako vam je potrebna lepa cestitka i ako je vasem decku najludji 18 rodjendan, onda mu obavezno posaljite poruku koja ce mu se svidjeti, nasmijati ga ili dirnuti u srce. Ljubav ne bira godine i čak se bez kalkulisanja najviše i najčistiji voli u mladosti. Što je čovjek mladji to je njegova ljubav čistija, a poslije počnu kalkulisanja. Nemojte kalkulisati recite decku da ga volite napomenite to i u čestitci i uvijek kad god treba pa i kad ne treba stalno govorite VOLIM TE onima koje volite. Dosta suplje priče evo čestitki za 18 rodjendan za decka.

Cestitke za momka za rodjendan 18ticestitke za rodjendan decku

Srećan rođendan najvećoj ljubavi mog života. Prije nego što sam te srela znala sam razmisljati kakav bi idealan momak treba biti. Ti si mnogo bolji od idealnog momka. Volim te jedini

Kažu da svako u nečiji život ulazi sa nekom namjenom. Ti si u moj životu ušao da bi mi pokazao kako život može da bude lep. Ljubavi, neka ti je srecan 18 rodjendan i da ti se svi snovi ostvare. Volim te

Na svijetu ne postoji poklon drugi koji bi pokazao koliko te volim bolje od mog srca. Dala sam ti srce kao nikome do sad. i volim te ludo. Srecan ti 18 rodjendan.

Kao motor auto ti pokreces moje srce. Srecan ti 18 rodjendan najbolji momku na svijetu.

Nisam znala da je ljubav tako lijepa dok te nisam zavoljela. O leptirićima, klecanju koljena samo sam slusala i sijala se drugaricama podrugljivo. Ali.. i poslije toliko vremena koliko smo zajedno moje srce zaigra kad te vidi, kad me poljubis i zagrlis. Tvoj osmjeh začara i kao robot stalno bih mogla da ponavljam volim te, volim te, volim te, volim te.. Srecan ti osamnaesti rodjendan ljubavi moja.

Originally posted 2014-04-30 00:44:45. Republished by Blog Post Promoter

You may also like...

YouTube

Zapratite naš YouTube kanal. Vas ništa ne košta, a nama mnogo zanoći :-) Hvala !


This will close in 20 seconds