Rođendanske poruke

U tiho jutro kad cvrkut ptica prekine ti san, a otkucaji sata označe tvoj dan, od srca ti želim najsretniji i najljepši rođendan

Zaboravi svu muku, tugu i boli. Na današnji dan samo voli. Ne dozvoli nikom da ti zelje kvari… SRETAN RODJENDAN i nek ti se ispune sve lijepe stvari!

U tiho jutro kad cvrkut ptica prekine ti san, a otkucaji sata označe tvoj dan, od srca ti želim najsretniji i najljepši rođendan! Zamisli sebi nešto najljepše, najslađe…

Dodaj tomu beskrajnost, proširi sa vječnosti, ukrasi zvijezdama, tek tada ćeš znati koliko ti toga želim za rođendan! Neka ti se dani u životu što ljepše i sretnije troše.

Rodjendanske Cestitke i Poruke

Neka te pogodi sve što je lijepo, a promaši sve što je loše. Neka ti život bude kao san, želim ti sretan rođendan! Ova poruka kroz telefonsku žicu juri jer joj se danas opasno zuri!

Da prenese tebi sve najljepše zelje i ove moje rijeci koje ti sretan rođendan žele. Leteće anđeli poput ptica i dotaknuti osmijeh tvoga lica, da ti prenesu poruku na krilima bijelim da ti sve najljepše u životu želim.

Originally posted 2016-01-31 22:29:23. Republished by Blog Post Promoter

You may also like...

YouTube

Zapratite naš YouTube kanal. Vas ništa ne košta, a nama mnogo zanoći :-) Hvala !


This will close in 20 seconds