Šaljive svadbene čestitke

Šaljive svadbene čestitke za kumove, prijateljima i robbini. Smešne i duhovite poruke za venčanje kojima ćete na zanimljiv način čestitati mladencima. Stupanje u brak je veliki korak koji se moze uljepšati lepom porukom prožetu romantikom, ali možete i nasmijati mladence i poslati im ili im napisati šaljivu poruku za venčanje.

I ranije smo pisali razne duhovite cestitke za razne prilike. Mozda ste i pročitali neke od naših čestitki. Ako ih do sada niste procitali mozete to uraditi sada posjetivsi ranije napisane clanke https://ljubavne-poruke.org/cestitke-za-vencanje-saljive/ Ovde kao što vidite imate slikovne svadbene cestitke sa ubačenim tekstom unutra i te cestitke mozete poslati i na mejl i na fb zid. Danas cemo dodati jos neke šaljive svadbene čestitke koje su nam poslali Marko iz Gornjeg Milanovca i Nevena iz Stare Pazove. Ovim putem im se zahvaljujemo sto su nama i vama dali uvid u njihove poruke koje su napisali povodom sklapanja braka.

Šaljive svadbene čestitke

 

Šaljive čestitke za venčanje

– Brak nije za plašljivce. Čestitam vam na ovom velikom zajedničkom koraku.
Zaista iako šaljiva poruka za svadbu ipak u njoj ima mnogo istine jer stupiti u brak nije mala stvar i u braku mesta nema strahu, netoleranciji i sebičnosti.
– Prije venčanja zabava u krevetu, poslije venčanja rat u krevetu. Srećno u braku.
– Čestitam vam na stupanju u brak, najlakšem načinu da se uništi ljubav. Puno sreće.
– Sada kad ste se venčali morate da doktorirate kako što prirodnije da kažete da kad želite reći ne.
Ove šaljive svadbene čestitke su od marka, sada slijede i Nevenine poruke za venčanje:
– Danas kada vas dvoje postajete jedno, jos nesta umesto dva biće samo jedno, jedan krevet, jedan daljenski, jedno kupatilo.. Čestitke od srca na stupanju u brak, potrebno je mnogo ljubavi i hrabrosti to uraditi
– Danas nemojte biti nervozni kad budete govorili DA, brak je divna institucija koja je osnovna ćelija našeg društva. Često će u braku biti problema, on ce htjeti voditi ljubav, ti ne, ti ćeš hteti gledati seriju on fudbal, na gaćama će biti smeđih tragova, ti ćeš trošiti pare na cipele koje nemaš, on neće dovoljno zaradjivati, ostaces trudna, dobices prosirene vene, mozda hemoroide, necete jedno drugo moci pogledati, a kamoli dodirnuti..
To je brak. Sve najbolje od srca zelim vam za vaše venčanje.

Bile su to šaljive svadbene čestitke koje su nam poslali nasi verni čitatelji, jos jednom hvala im. Niposto ne zaboraviti pogledati i ostale zanimljive cestitke, stihove i sms poruke koji su besplatno dostupni kod nas i kojih je svakim danom sve više i za sve bitne prilike u životu.

Originally posted 2014-06-10 18:44:58. Republished by Blog Post Promoter

You may also like...

YouTube

Zapratite naš YouTube kanal. Vas ništa ne košta, a nama mnogo zanoći :-) Hvala !


This will close in 20 seconds