Sms poruke jutarnje

Jutarnje sms poruke za dobro jutro za momka ili devojku. Ukoliko zelite vasu ljubav ranog jutra obradovati lepom sms porukom mozda kod nas nadjete neku zanimljivu koja vam se svidi i za koju mislite da ce se i vasoj voljenoj ili voljenom svideti i obradovati ga u jutarnjim satima.

Jutanje ljubavne poruke

Sanjala sam ljubavni san sa tobom i mogu ti reći da mi se snovi ne razlikuju od realnosti jer mi je zivot postao san od kad tebe volim. Dobro ti jutro ljubavisms poruke za dobro jutro

Sa tobom sam nasla smisao koji mi daje osmjeh kad se probudim. Hvala ti za moj osmjeh i za sve lepe trenutke provedene sa tobom. Neka ti je dobro jutro i neka ti bude prelep dan i da sto prije dodjes do mene jer gorim od zelje da te vidim i poljubim

Dobro ti jutro jedini, nekako mi mnogo fališ da se tu pored mene kad se probudim, jer volim da si ti prvo sto ugledam kad se probudim.

Ako zelite i vi dodajte vase zanimljive sms jutarnje poruke koje ste slali ili primili od momka ili djevojke za dobro jutro. Sve najljepše poruke biće nagradjene.

Originally posted 2014-06-09 13:58:18. Republished by Blog Post Promoter

You may also like...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

YouTube

Zapratite naš YouTube kanal. Vas ništa ne košta, a nama mnogo zanoći :-) Hvala !


This will close in 20 seconds