Stihovi za rodjenje bebe

Cestitke za rodjenje deteta tekstovi i stihovi koje mozete poslati roditeljima kao poruku i čestitku. Dolazak novorodjenceta – bebe na ovaj vrli svijet je sjajna prilika da svoju naklonost i ljubav prema roditeljima male bebe izrazite kroz lijepu cestitku za prinovu koja ce roditelje male bebe uistinu obradovati.

Stihovi za rodjenje bebe

cestitke za prinovu

I jos jedna zanimljiva i lepa poruka roditeljima povodom dobijanja bebe.

poruke povodom rodjenja bebe

1. Dobrodošlo na svijet, biće malo, čisto i meko, a na pogled drago i sretno, život s ovakvim roditeljima prava je bajka, zato mirno rasti i uživaj u svim trenucima što ti ih život pruža.

2. Čestitamo na rođenju vašeg djeteta. Puno sreće, zdravlja i svega ostalog što život nudi žele vam od srca…

3. Od danas više niste sami, ništa nije kao prije, od danas jedna zvijezda mala s ljubavlju vas grije. ..

4. Čestitamo vam ovaj najljepši događaj u vašem životu. Znajte da ste danas dobili najveće blago koje čovjek može poželjeti. Sretno rođenje kćerkice(sinčića)!

5. Draga/i …neka tebi radostan bude u životu svaki dan, a po noći nek ti glavom leti samo lijepi san. Budi zdrava, pametna, lijepa i sretna beba, neka tebe uvijek čuva dragi Bog s neba.

6. Čestitamo vam ovaj nevjerojatni događaj. Neka Bog blagoslovi divnu bebicu koja u vaš dom unosi toplinu i radost. Čestitamo rođenje kćeri(sina).

7. Savršeno. Prelijepo. Usta, uši, bucmaste nožice. Stisnute ručice prijete svijetu. Vaše. Nov život nastao kao plod vaše ljubavi. Čestitamo!

8. Vaša kuća je postala pravi dvorac sreće i ljubavi jer je u njega pristigla jedna mala prelijepa princeza. Neka vam svaki dan života ispuni radošću.

9. Maleni anđeo je poslan kako bi ispunio vaše živote i kuću samo lijepim trenucima blagoslovljenim njenim postojanjem. Sretno vam rođenje kćeri(sina).

10. Najljepši dan svakog čovjeka je rođenje njegova djeteta, u skladu s tim danom naša obitelj želi puno sreće u životu vama i vašoj bebi.

11. Računajte da je malo dana koji će se po količini radosti moći usporediti s ovim. Vaš život je danas dobio smisao kroz malog anđela koji je proširio vašu obitelj. Sretno rođenje kćerkice(sinčića)!

12. Bebe su kao san i ptičje krilo, one su kao prve tratinčice bijele. Bebe su nešto beskrajno drago i milo, njima se sve mame vesele.

13. Čestitamo na tom blagu koje od danas imate čast držati u naručju i volite više nego same sebe. Danas ćete shvatiti da postoji još jača ljubav i sreća od one koju ste do sada imali.

14. Imati dijete znači kako ni u jednom dijelu tog puta jednostavno ne možeš zamisliti da ga je moguće voljeti više nego ga već voliš jer se sav topiš od ljubavi. Voliš koliko uopće ljudsko biće može

15. Dobrodošla na svijet, divna mala djevojčice. Neka Bog blagoslovi tebe i tvoje roditelje i neka vam život ispuni samo radosnim trenucima.

16. Samo da kažem Zdravo novom članu obitelji. Dobio(la) je najbolje roditelje na svijetu.

17. Sigurna sam da će vaše dijete biti divno jer takvi su i njegovi (njeni) roditelji. Želim vam svima mnogo sreće u životu i što više smijeha u kući.

18. Čestitamo vam na prinovi u vašoj obitelji. Želimo da dijete unese u vaše živote još više ljubavi i radosti.

19. Sretna sam što će onaj dosadni kutak u vašoj sobi uskoro vidjeti puno boja i veselja. Želim vam puno zabave i uživanja u novom članu obitelji.

20. Obradovali smo se kad smo čuli ovu lijepu vijest. Želimo da vaš novi član obitelji bude živ i zdrav najmanje 100 godina. Pred vama je divan period roditeljstva i nadamo se da ćete u tome istinski uživati. Uskoro

21. Postati roditelj je najveći događaj u životu svakog čovjeka. Drago nam je što ste i vi doživjeli tu sreću. Želimo vašem dječaku (vašoj djevojčici) svu sreću ovog svijeta. Neka bude zdrav, veseo i sretan

22. Čestitke ponosnim roditeljima! Sretni smo zbog novog člana obitelji. Mi smo roditelji i znamo koliko sreće i radosti donosi period koji je pred vama. Uživajte u svakom trenutku!

23. Beba koja plače upozorava vas na sljedeće: Moraš me voljeti i kada plačem. I kada te budim usred noći. I kada ti oduzimam vrijeme. I kada ti tjeram inat. I kada nešto pogriješim. I kada ti okrenem

24. Odluka o tome da ćeš imati dijete iznimno je važna. To znači da će tvoje srce zauvijek koračati negdje izvan vlastitog tijela. Neka snovi svih malenih budu bez straha!

25. Iskrene čestitke i najljepše želje povodom rođenja najljepše bebe! Želimo joj da bude pametna na mamu i lijepa na tatu! Greška, lijepa na mamu, a pametna na tatu. Ma, neka bude pametnija i ljepša i od

26. Dijete ne znači ni puno, ni malo. Ono znači sve.

27. Najljepši dan svakog čovjeka je rođenje njegova djeteta. U skladu s tim danom naša obitelj želi puno sreće u životu vama i vašoj bebi.

28. Hej, junače, stani na čas. Ti koji rodio si se noćas, mami i tati u veselje da ti kažem naše želje: Prvo, uvijek zdrav mi budi! Drugo, blag po svijetu idi!

29. Dragi/Draga ______Rasti u ljubavi i nježnosti i neka ti svaki dan ispune radosti i vedrina.

30. Dragi/Draga ______Rasti u ljubavi i nježnosti i neka ti svaki dan ispune radost i vedrina. Hrabro istražuj svijet oko sebe i neka te u životu prate naše najbolje želje.

31. Djeca su dražesni svjedoci sreće u toplom obiteljskom domu. Divno je što možemo zaželjeti dobrodošlicu još jednom malom članu obitelji ____________

32. Samo je beba u stanju da nam pokaže snagu, ljubav i hrabrost koje smo sakrili duboko u sebi. Od srca čestitamo na rođenju_______

33. Beba nam vraća svijet koji smo izgubili – svijet čuda. Svježinu cvijeta. Pucketanje vatre. Leptira. List. Pticu. Novostvorene. Čudesne. Promatramo ih njihovim nevinim očima. I dječja radost postaje naša.

34. Prema staroj priči, beba je prije rođenja upitala Boga: ”Kažu da me sutra šalješ na Zemlju. Ali kako ću se ja ondje snaći ovako bespomoćna?” Odabrao sam anđele za tebe. Oni će te čekati i brinuti o

35. Ovdje u ovoj kolijevci je cijeli vaš život. Za taj maleni život biste dali i vlastiti. Nitko vam nije rekao da će to tako izgledati, a nitko vam to i ne bi mogao reći.

36. Kada se dijete rodi, majka se rodi. Nikad prije nije postojala. Bila je žena, ali nikad njezina/njegova majka. Majka je nešto posve novo.

37. Dok anđeo spava… Moje malo zlato jutros lijepo spava, na jastuku sniva jedna mala glava. Sanja neke slatke snove, u snovima mamino ime zove <3

38. Otkrili ste pravu ljubav. Ljubav koja veliku muku i iscrpljenost naplaćuje tek osmijehom. Ali kakvim osmijehom!… I više nego dragocjenim. Tada je tvoja iznemoglost nekako slađa od svih užitaka iz

39. Rađanje djeteta pretvara muža i ženu u mamu i tatu. Kako ulazite u avanturu u kojoj ste roditelji, postat ćete mudriji i iskusniji dok pronalazite ljubav i pažnju za vašu bebu. Čestitam vam na rođenju bebe!

40. Čestitke roditeljima! Sada je vrijeme za uživanje u vašoj bebi, njenom mirisu, njenim stopalima i njenom malenom licu. To neće trajati vječno zato napravite što više slika koje će ostati uspomene! Ne

41. Neka vam ovaj novi izvor sreće donese radost u živote i ispuni srca ljubavlju. Budite ponosni što imate čast odgajati jedno malo čudo. Siguran/sigurna sam da ćete biti najbolji roditelji na svijetu!

42. Djeca su blagoslov i vi ste upravo primili jedan. Čestitam vam i želim sreću. Neka vas Svemogući obasja svojom dobrotom i ljubavlju.

43. U životu je teško preborajati blagoslove na prste. Danas, vi ste primili jedan od najljepših i najcjenjenijih poklona koje dvoje zaljubljeni mogu dobiti. Želim vam čestitati i zaželjeti vam sve najbolje na

44. Čestitamo na novom članu obitelji! Neka sreća nikad ne napusti vaš dom. Budite uvijek zahvalni na ovom neprocjenjivom daru od Boga, a maloj bebi želimo dobrodošlicu u vašu obitelj!

45. Jako se veselimo što je mali princ napokon napravio svoj debi u velikom svijetu. Zaslužujete svaku mrvicu sreće koju će vam ova beba pružiti! Vaša ljubav je upravo postala opipljiva! Čestitke!

46. Nema ništa ljepšeg od trenutka kad je čovjek sretan u životu, a svi znamo koliko su ti trenuci rijetki. Vi ste danas postali bogatiji za dar koji će uvijek donositi sreću vašem domu. Uživajte u novom iskustvu

47. Ljudi koji imaju djecu odlučili su da im srca zauvijek žive izvan njihovih tijela. Dobrodošli u roditeljstvo!

48. Nema veće radosti od dolaska na svijet novog anđela. Pozdrav roditeljima!

49. Čestitamo! Primili ste dragocjeni dar s neba da biste ispunili svoja srca radošću i ljubavlju!

50. Želimo toplu dobrodošlicu maloj/malome (ime), ona/on je nova zraka sunca koja obasjava vašu prekrasnu obitelj. Čestitke ponosnim roditeljima!

51. Kada obitelj raste, ljubav, radost i sreća moraju rasti! Dobrodošao (ime).

52. Nakon dugih mjeseci čekanja, a činilo se tisućljećima, anđeo je donio novo malo stvorenje, radosno, drago i lijepo poput mame i tate! Čestitke!

53. Danas ste u životu dobili sunce koje nikad neće prestati sijati u vašem domu! Čestitke na novom članu obitelji!

54. Svjetlost nove zvijezde, Vaše zvijezde! Briljantan pozdrav roditeljima!

55. Čestitke sretnom paru! Radujemo se sreći, entuzijazmu i optimizmu koje je mala princeza/princ donijela u naše/vaše živote!

56. Volite ovo novo stvorenje da živi zajedno u miru i ljubavi. Šaljemo Slatke zagrljaje!

57. Izgleda da vam sreće ne nedostaje: lijepi ste, mladi, zaljubljeni i sad imate predivno dijete, plod vaše ljubavi! Čestitke!

58. Život vam je dao veliki dar, ovo beba će biti sunčeva zraka koja će vas svakog jutra probuditi i uljepšati dan. Dobrodošli u roditeljstvo!

59. Neprospavane noći, stalno hranjene, mijenjanje pelena… Svejedno, posao roditelja ne bi mijenjali za ništa na svijetu! Čestitamo novopečenim roditeljima!

60. Kakvo dječje čudo, konačno stiglo, bit će zvijezda koja će uvijek zadržati svjetlo u vašim dragim srcima!

61. Toplu dobrodošlicu želimo ovome malome biću koje će od danas oduševljavati vašu lijepu obitelj. Imat ćete toliko toga za napraviti, ali definitivno toliko rado uživati. Čestitke mami i tati!

62. Sekunda u mojim rukama, zauvijek u mome srcu!

63. “Zato što sam tražio Gospodina. […] Za ovo dijete molio sam se, a Gospodin mi je dao ono što sam tražio. „ (Biblija, Stari Zavjet)

64. Život je plamen koji u vlastitoj vatri izgara; ali i uvijek zaplamsa kad se rodi dijete!

65. Prije no što si začet, ja sam te željela. Prije no što si rođen, ja sam te voljela. I prije no što si ovdje bio jedan sat, ja bih već bila umrla za tebe. To je čudo majčinske ljubavi!

66. Dijete je Božje mišljenje da bi sa svijetom trebalo nastaviti.

67. Gledajući izraz na licu djeteta koje se budi, plače ili se smije dok mu jutarnje sunce obasjava kolijevku, čini se kao da vidim nešto dublje, beskrajnije i vječnije od oceana.

68. Svijet je iznova stvoren uvijek kad se rodi dijete. Kad se rodi, dobiva na dar cijeli svijet!

69. Dječja ruka u vašoj – koliko jakosti i nježnosti budi! U trenu postajete mjerilo mudrosti i snage!

70. Dijete mora znati da je ono čudo! Da otkad svijeta nije bilo i dok svijeta bude bilo, neće biti takva djeteta kao što je ono.

71. Tvojim rođenjem mamine radosne suze su postale biseri, a tvoj prvi osmjeh tatu je obasjao poput zlatne zrake sunca.

72. Plamen kojeg ste ljubavlju upalili u ovome malenom srcu, neka vam osvjetljava svaki kutak vašeg novog života. Rasplamsajte taj plamen svaki dan, jer on je sada najveća snaga i radost vaših života.

73. Dio ljubavi od tate i dio ljubavi od mame je sve ono što je potrebno za život male dame/malog princa. Sretni ste jer sada vam je misija života činiti sve da

74. U toplini maminog trbuha bilo ti je lijepo, sada pozornica spremna je za tebe – jer znaj, tvoj nastup, mamina je najveća pobjeda!

75. I cijeli svijet je stao i zanijemio vidjevši te oči, taj osmijeh, te male rukice! Malo čudo je došlo na svijet! I savršen/a je.

76. “Tri stvari su nam ostale od raja: zvijezde u noći, cvijeće po danu i dječje oči.” – Charles Lamb

77. “Nije nebo visoko, nisu zvijezde daleko, samo spusti glavu i pogledaj dječje oči.” (Victor Hugo)

78. Dragi naši, želim vam svu sreću svijeta! Sada kad ćete biti Otac i Majka, također želim da budete jaki i strpljivi, jer će vam to trebati. Istina je da ovaj novi život, čija ste vrata upravo otvorili, zahtijeva mnoge

79. Draga moja kćeri, ne znaš koliko si radosti donijela u moj život! Ja ću biti baka! Hvala ti ljubavi na ovome prekrasnom daru! Znaš da sam uvijek tu za tebe i moju malu unuku/unuka! Volim

80. Lijepa moja (ime, prijateljice), ti si postala Majka, pucam od sreće! Veselim se što sada imamo bebu koja će biti odraz vaše ljubavi i roditeljstva. Ovo je vaše najveće postignuće u životu, draga moja,

81. Imate u rukama Božje čudo. Dolazak djeteta je ogromna radost i nadam se da ćete uživati u vašoj novoj ulozi. Neka Gospodin uvijek blagoslovi vaš dom. Čestitam, dragi prijatelji.

82. Dijete je najbolja stvar koja vam se može dogoditi i imajte na umu da je sada sve na vama. Učite ga i odgajajte s puno ljubavi. Siguran sam da ćete biti najbolji otac i majka na svijetu. Mnogo poljubaca

83. Svim srcem želim vam sve najbolje za rođenje vašeg lijepog djeteta. Vrlo sam ponosan/ponosna na vas, jer ste sada Otac i Majka i uvjeravam vas da će ovo dijete biti razlog vašeg života i da će zauzeti prvo

84. Osjećam zahvalnost što ste na svijet donijeli najveće blago. Ovaj mali princ/princeza će biti vaš ponos i pokretač vaših života. Čestitam vam svim srcem! Dobrodošla naš mali prijatelju/prijateljice.

 

Originally posted 2014-05-01 01:54:19. Republished by Blog Post Promoter

You may also like...

YouTube

Zapratite naš YouTube kanal. Vas ništa ne košta, a nama mnogo zanoći :-) Hvala !


This will close in 20 seconds